De Magneet haalt geld op voor Stichting Kind & Brandwond

Bijna 20 leden van de Magneet hebben gefietst om geld op te halen voor Stichting Kind & Brandwond. En niet zonder resultaat: er is ter waarde van bijna 7.000 euro aan sponsoring opgehaald!

Op 19 april werd er gefietst van IJmuiden naar het Vondelpark in Amsterdam. Ongeveer de helft nam de directe route van 30km. De anderen hebben de longen uit hun lijf gefietst in een ronde van bijna 100km. Er werd afgesloten op de maandelijkse Magneet borrel, waar zij werden ontvangen als helden. Iedere fietser heeft bij vrienden, familie en collega’s van tevoren sponsoring gevraagd voor deze sportieve prestatie.

Het geld wordt gebruikt voor de jaarlijkse vakantie die Stichting Kind en Brandwond organiseert. Gedurende 3 verschillende weken kunnen kinderen met brandwonden hun littekens even vergeten en bijvoorbeeld een korte broek aantrekken, of zwemmen, zonder schaamte.

Naast geld heeft de Magneet georganiseerd dat er busjes via Garage Zuid gebruikt kunnen worden voor de organisatie van de vakantieweken. Dit scheelt de stichting geld, wat ze weer kunnen inzetten om meer kinderen op vakantie uit te nodigen en mooie activiteiten neer te zetten.

Graag willen we Eurest bedanken voor de gesponsorde snacks, garage Zuid voor de busjes, Communications voor de materialen, Jan Heijne voor de crashkoker, de sponsoren van de deelnemers en natuurlijk de deelnemers zelf!

 

 

 

Leave a Comment